Альфа-Банк Україна представив інтернет-банк для підприємців «Мій бізнес Online»

Новини 24 жовтня 2016 - 12:11

Альфа-Банк Україна представив своїм клієнтам-підприємцям малого бізнесу сервіс інтернет-банк «Мій бізнес Online». Відтепер підприємцям немає необхідності завантажувати велику систему «клієнт-банк». Досить просто зайти на сайт Альфа-Банку, перейти за посиланням в систему «Мій бізнес Online» та після простої процедури реєстрації виконати необхідні операції.

Новий інтернет-банк для підприємців «Мій бізнес Online» це:

- Просте виконання операцій за допомогою ОТП-паролів в СМС-повідомленні (можливість підтвердження операцій через електронний цифровий підпис залишається)
- Платежі в "один клік"
- Формування виписки в зручному форматі з вибраною періодичністю
- Інструмент для сплати податків
- Формування фінансової аналітики: рейтингування партнерів (за сумами платежів та ін.)
- Інтерфейс українською мовою, на русском языке, in english

Віце-президент, директор з малого та середнього бізнесу Альфа-Банку Україна Тетяна Волошина відзначає: «При розробці інновацій ми в першу чергу відштовхувалися від побажань самих підприємців. Адже хто, як не вони самі, краще знають, що зручніше і корисніше. Великий список їх побажань ми помістили на одну сторінку і отримали швидкий інструмент для виконання найбільш затребуваних і корисних операцій. Ми не зупиняємося та плануємо розвивати цей сервіс як основний комунікаційний майданчик між банком та клієнтом. Це ще один крок на шляху створення ідеальної екосистеми для малого бізнесу, коли взаємодія з банком стає простою, зручною та зрозумілою. Адже кращий банк - той, роботу якого не помічають клієнти».

Розвиток «Мій бізнес Online» передбачає створення додаткових функцій. Зокрема, оформлення депозитів, обслуговування кредитів, повний спектр валютних операцій, ведення зарплатних проектів та інші. Також будуть додані нові можливості в частині аналітики фінансів.

Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,30%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп".

new popup
Ми оновлюємося!
Зацінити бета-версію нового сайту можна хоч зараз.
На новий сайт