preloader

Рекордний квітень: витрати в мережі ТЦ “Епіцентр” за карткою “Вигода” від Sense Bank зросли на понад 44%

На початку квітня Sense Bank запустив акцію «Кешбек на все +5%» за карткою “Вигода”. За місяць власники картки витратили у мережі ТЦ “Епіцентр” на понад 44% більше, ніж за попередній період, та отримали рекордний кешбек.

Також зросла сума всіх транзакцій за карткою “Вигода” та склала близько 103 млн грн.

У квітні за покупки не лише в мережі “Епіцентр”, але й в інших магазинах, маркетплейсах, АЗС, кафе й ресторанах власники картки “Вигода” заробили понад 1,5 млн гривень кешбеку. З них майже 700 тис грн буде нараховано за цей період у рамках весняної акції «Кешбек на все +5%» від Sense Bank.

Усі накопичені бонуси клієнти можуть вивести реальними грошима на картку “Вигода” як повернення покупок, здійснених у ТЦ “Епіцентр”.

Враховуючи популярність акційної пропозиції «Кешбек на все +5%», Sense Bank продовжує її до кінця травня. Згідно умов, за кожну покупку на суму від 500 грн у національній мережі ТЦ «Епіцентр», мережі гіпермаркетів «Нова Лінія», на сайті epicentrk.ua та під час оплати товару у центрах видачі онлайн-замовлень «Епіцентр» клієнти отримають додаткові 5% кешбеку.

Ще +1% кешбеку власники картки “Вигода” заробляють у Sense SuperApp за придбані товари та послуги у рамках стандартної програми лояльності від Sense Bank.

Цієї весни ще більше вигоди з карткою “Вигода” від Sense Bank!