preloader

Акція для юридичних осіб сегменту малого та середнього бізнесу, які відкривають перший рахунок у банку дистанційно

З 01 травня 2024 року запроваджується акція для нових клієнтів АТ «СЕНС БАНК» (далі-Банк) юридичних осіб сегменту малого та середнього бізнесу, які відкривають перший рахунок в національній валюті у банку дистанційно за допомогою спеціальної веб-форми на інтернет-сторінці.

Акційні умови: Комісія за обслуговування рахунків в національній та іноземній валютах або за пакетне обслуговування не стягується* перші 3 (три) місяці включаючи місяць відкриття першого поточного рахунку у Банку.

* включено в комісію за платіжні операції за межі Банку в операційний час по системі Клієнт-Банк п.3.2 Загальних тарифів за обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу.

Акція розрахована на клієнтів – юридичних осіб сегменту МСБ, які не мали відкритих рахунків у банку впродовж не менше ніж 1 місяця перед застосуванням цієї акції і відкривають рахунок через дистанційні канали на умовах Договору на комплексне банківське обслуговування та Загальних тарифів за обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу або Тарифних пакетів для клієнтів малого та середнього бізнесу.

Термін дії акції - з 01.05.2024 по 31.07.2024 року (включно).