preloader

Cash’u липень: Розіграш сертифікатів Rozetka та підвищений кешбек з карткою АТБ

У перший місяць літа клієнти Сенс Банку активно користувалися програмою Cash’u Club та отримали близько 8 мільйонів гривень, зробивши майже 7 мільйонів транзакцій.

50% від загальної суми кешбеку отримано за купівлю продуктів харчування. До переліку найпопулярніших категорій, серед обраних користувачами у червні, також увійшли — «за оплату гаджетом» та «кафе і ресторани».

Також учасники програми обмінювали свої бонуси на донати для ЗСУ. За останній місяць близько 150 000 гривень було надіслано на спеціальний рахунок НБУ для збору коштів на підтримку української армії.

Вже 15 липня ми отримаємо переможця попередньої акції, який стане власником «яблучного» планшету. Відповідно для учасників програми Cash’u Club вже оновлено перелік літніх пропозицій на наступний місяць.

Разом з Visa підготували нову акцію, де серед учасників програми Сash’u Club буде розіграно 30 подарункових сертифікатів Rozetka номіналом 2000 грн. Переможців буде обрано до 1 вересня, тож це гарна можливість підготуватися до школи або витратити на щось інше, корисне для себе!

Також у липні для учасників програми винагороди діють наступні пропозиції:

  • Можливість взяти участь у розіграші від Visa та Sense Bank, за результатами якого 20 щасливчиків отримають 5000 кешиків на свій рахунок.
  • Для власників карток АТБ до 31.08.24 додаткові 2% кешбеку в АТБ.
  • «Вихідні з кешбеком за кредиткою», де за всі покупки від 500 грн кешбек 2%.
  • Додаткові +2% кешбеку за розрахунки зарплатною/студентською карткою на вихідних.

Крім цього, партнери Сash'u Club підготували широкий вибір спеціальних пропозиції з підвищеним кешбеком до 15% у 26 категоріях. Детальну інформацію можна переглянути у Sense SuperApp.