preloader

Головою Правління Sense Bank обрано Олексія Ступака 

30 грудня 2023 року Наглядовою радою АТ “Сенс Банк” за результатами запеклого конкурсного відбору обрано Головою Правління Банку - Олексія Ступака. Відбір відбувся із залученням міжнародно визнаної експертної рекрутингової компанії Odgers Berndtson. В рамках ретельного відбору було розглянуто понад 30 кандидатів. Пан Ступак приступить до виконання обов'язків Голови Правління після погодження його кандидатури Національним банком України.

Олексій Ступак має 21-річний досвід роботи в банківському секторі, зокрема в корпоративному бізнесі провідних українських банків. Свою банківську діяльність він почав у 2002 році в АТ “Правекс Банк”, де відповідав за роботу з корпоративними та VIP клієнтами. З 2008 року займав керівні посади у АТ “Креді Агріколь Банк”. Олексій має ґрунтовне розуміння української банківської системи завдяки своєму досвіду керування ключовими проєктами, в тому числі у сфері корпоративного бізнесу і трансформації бізнес процесів.  

До команди Sense Bank приєднався у червні 2019 року та привніс значний досвід і експертизу в роботу Банку. Зокрема, Олексій обіймав посаду директора з корпоративного бізнесу, після перейшов на посаду куратора корпоративно-інвестиційного, малого та середнього бізнесу, яку обіймає і до сьогодні.

Команда Банку рада вітати Олексія з новим викликом!