preloader

«Кешбек на все +5%»: за період акції власники картки «Вигода» отримали понад 4,3 млн бонусів

З квітня 2024 року власники картки «Вигода» від Sense Bank накопичили рекордний кешбек у рамках програми лояльності — 4,3 млн гривень. З них більше половини отримано завдяки ексклюзивній акції «Кешбек на все +5%», яка тривала три місяці.  

За цей період кількість клієнтів Сенс Банку, які щомісяця здійснювали покупки в ТЦ «Епіцентр», збільшилась на 57%. Стрімке зростання зокрема було пов'язано з підвищеним попитом на генератори, автономні зарядні станції та павербанки навесні й на початку цього літа.  

Так, розраховуючись карткою «Вигода» за необхідне енергообладнання в мережі «Епіцентр», клієнти банку отримували підвищений кешбек, який пізніше могли витрачати на інші корисні гаджети чи товари для дому та знову заробляти бонуси. 

Через це власники картки «Вигода» від Сенс Банку все частіше надавали перевагу розрахункам у ТЦ «Епіцентр». Середньомісячна кількість покупок, здійснених у цій мережі клієнтами, збільшилась на 63% порівняно з доакційним періодом. А сума витрат — на 79%.  

01 01

Зауважимо, що в акції «Кешбек на все +5%» взяли участь українці з усіх регіонів. Майже половина покупок за карткою «Вигода» зафіксована в Київській, Дніпропетровській та Львівській областях.   

Дякуємо всім, хто долучився до акції «Кешбек на все +5%». Робимо покупки ще вигіднішими, бо у цьому є Сенс!