preloader

Клієнти Sense Bank отримали 4 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Починаючи з червня 2020 року Sense Bank активно приймає участь у державній програмі кредитування бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». Загальна сума виділених коштів за зазначений період становить 4 мільярди гривень. Середній розмір кредиту – 7,4 мільйони гривень, а попереднє рішення про надання фінансування заявник отримує вже протягом 24 годин, остаточне – до 14 днів.

Так, з усіх напрямів підприємницької діяльності найбільшу частку кредитів отримали представники сільського господарства – на них приходиться 40% виділених коштів. На другому місці оптова та роздрібна торгівля з показником у 32%, замикає трійку лідерів сфера послуг з 12%. На промисловість приходиться – 11% кредитів, 5% – інші галузі бізнесу. Найбільшу кількість кредитних договорів було укладено у місті Києві, а також у Львівській, Дніпропетровській, Київській, Одеській та Харківській областях.

01 01

«Sense Bank буде продовжувати свою активну участь у програмі «5-7-9%» та допомагатиме розвивати бізнес наших клієнтів, адже «Доступні кредити 5-7-9%» є найефективнішим, на сьогодні, державним інструментом підтримки бізнесу. Варто зазначити, що під час повномасштабного вторгнення саме «5-7-9%» стала основним драйвером розвитку та сприяння українського бізнесу за рахунок надання доступних кредитних ресурсів», – зазначає Андрій Соколов, Член Правління Sense Bank.

Під час повномасштабного вторгнення кількість пільгових кредитів зросла майже вдвічі. Ці дані демонструють наскільки важливою є державна підтримка малого та середнього бізнесу та свідчать про високий рівень довіри суб’єктів господарювання до програми.

Більш детально з умовами державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», її особливостями та перевагами можна ознайомитись за посиланням.