preloader

Національний банк України погодив Олексія Ступака на посаді Голови Правління Sense Bank

15 лютого 2024 року Національний банк України погодив Олексія Ступака на посаді Голови Правління Sense Bank. Раніше Наглядова рада АТ «Сенс Банк» за результатами конкурсного відбору обрала Головою Правління Банку Олексія Ступака.

Олексій Ступак має 21-річний досвід роботи в корпоративному банківському секторі провідних українських банків. Свою банківську кар’єру він розпочав у 2002 році в АТ “Правекс Банк”, де відповідав за роботу з корпоративними та VIP клієнтами. З 2008 року по 2019 рік він обіймав керівні посади у АТ “Креді Агріколь Банк” (Україна). Олексій має ґрунтовний досвід роботи в корпоративному сегменті української банківської системи, у тому числі у сфері трансформації бізнес процесів.

У червні 2019 року Олексій Ступак приєднався до команди Sense Bank у якості директора з корпоративного бізнесу, і до сьогодні обіймав посаду Директора корпоративно-інвестиційного, малого та середнього бізнесу.

Sense Bank впевнений, що під керівництвом Олексія Ступака Банк продовжить посилювати свою провідну роль як універсального банку, розробляючи та впроваджуючи стратегії, спрямовані на подальше підвищення конкурентоспроможності та компетенцій Банку в усіх його бізнес-сегментах.
Наглядова рада з нетерпінням очікує на тісну співпрацю з Олексієм Ступаком і готова надавати всю необхідну підтримку, яка знадобиться йому для вирішення завдань і викликів, що постають перед цією роллю.

Наглядова Рада АТ «СЕНС БАНК»