preloader

Програма винагород Cash’u Club відзначила 6 річницю роботи

У липні 2024 року програма винагород  Cash’u Club від Sense bank відзначає 6 річницю роботи. Тому, з цієї нагоди вирішили підсумувати результати роботи програми за останній рік.

Так, за період з червня 2023 до червня 2024 року клієнти накопичили на своїх бонусних рахунках аж 96,7 мільйонів кешбеку. З них 8,3 мільйона були отримані завдяки акції +2% за кредитною карткою. Найбільше отримано у категоріях - продукти, кафе і ресторани, маркетплейси, аптеки і АЗС.

Зважаючи, на важливість підтримки Збройних сил України, Sense Bank запропонував своїм клієнтам можливість наповнити бонуси новим сенсом -  конвертувавши їх у донати. Так, за рік на спеціальний рахунок НБУ для війська надійшло 2 772 770 бонусів, конвертованих у гривні за курсом 1 до 1. А загалом із запуску функції сума сягнула 12 423 264 бонусів. Є серед клієнтів і рекордсмени з донатів. Понад 23 тисячі бонусів спрямував на допомогу ЗСУ клієнт із міста Мукачево.

Окрім кешбеку з програмою Cash’u Club, клієнти взяли участь у 11 розіграшах, отримавши додаткові бонуси, мерч від Cash’u Club та омріяні яблучні гаджети. Додатково, наразі тривають 2 нові акції.

Загалом, програма діє за принципом підтримки активності учасників. Чим більше отримано кешбеку - тим більший статус, і відповідно, більша кількість категорій доступна. Так, вже понад 3200 клієнтів досягли максимального статусу  який надає можливість обирати 7 з 10 категорій кешбеку щомісяця, та автоматично отримувати додаткові 0.5% за оплату гаджетом.

Ці результати свідчать про активну зацікавленість програмою винагород зі сторони клієнтів, адже вона дозволяє не тільки економити кошти, а і робити важливі справи. Тому, не зупиняємося на досягнутому, та продовжуємо розширювати можливості та вигоди для клієнтів