preloader

Sense Bank – партнер Vogue Ukraine Leaders: Class of 2024

Sense Bank долучився до першого щорічного саміту Vogue Ukraine Leaders: Class of 2024. Ініціатива вшановує професіоналів у галузях мистецтва, дипломатії, освіти та громадського активізму, які визначають сьогодення та майбутнє нашої країни. 

Під час заходу українські лідери бізнесу і креативних індустрій обговорили нагальні виклики часу. Відтак заступниця голови Правління Sense Bank Олена Зубченко взяла участь у дискусії, присвяченій сміливим, інноваційним рішенням, які змінюють Україну. 

Пані Зубченко розповіла про процес створення нових проєктів у Sense Bank і роль, яку відіграє в цьому штучний інтелект. 

“Інновації зʼявляються, коли виникає запит, для якого до цього не було рішення. Якщо казати про Сенс Банк, то завдяки команді, зокрема потужному ІТ-Департаменту, ми маємо можливість шукати й створювати креативні шляхи вирішення задач не тільки для себе, але й для потреб бізнесу. Не останню роль в цьому, звісно, відіграє ШІ, який автоматизує більшість процесів”. 

Наприкінці зустрічі спікерка Сенс Банку підкреслила, що задача українського бізнесу сьогодні не лише розвивати власні продукти та послуги для клієнта, але й реалізовувати і всіляко підтримувати соціальні проєкти.    

“Всі українські компанії державні та комерційні повинні бути соціально відповідальними і робити свій внесок у розвиток країни. ESG-політика має стати нормою для нас. Головне обрати напрям, який або близький вашій команді, або в якому ви вже маєте експертизу та досвід”, прокоментувала Олена Зубченко.  

У дискусії також брали участь: заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, підприємець і керівний партнер UNIT.City Костянтин Євтушенко та провідна експертка з питань інституційної розбудови оборонного сектору, бізнесу та трансформаційних проєктів Гелена Саврук.

Зауважимо, що саміт Vogue Ukraine Leaders: Class of 2024 мав на меті підтримати жінок-військових: прибуток від продажу лімітованих VIP-квитків буде спрямовано до фонду Veteranka.   

Підтримуємо соціально важливі ініціативи, бо у цьому ключовий Сенс!