preloader

Sense Bank приєднався до ініціативи Global Money Week 2024

Sense Bank долучився до міжнародної освітньої кампанії за ініціативи НБУ Global Money Week 2024, яка щорічно проводиться з 18 до 24 березня. Офіційна тема цьогорічної програми — «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє». 

У межах ініціативи Sense Bank запланував низку просвітницьких заходів, спрямованих на розвиток фінансової свідомості молоді. Їхня мета — ознайомити студентів і школярів із правилами безпечних фінансових операцій онлайн, навчити їх виявляти ризики можливого платіжного шахрайства та захищати власні персональні дані в Мережі.

Так, з 18 до 24 березня провідні фахівці Sense Bank організують серію лекцій на тему «Антифрод. Як не стати жертвою шахрайства? Як не стати шахраєм?» для студентів шести українських вишів, а також вихованців скаутської організації «Пласт».

Крім того, студенти зможуть взяти участь у практичній лекції «Як визначити брехню/шахрая?», створеної за мотивами культового серіалу «Lie to Me» («Теорія обману»). Подія відбудеться в інноваційному коворкінгу Sense Hub. 

«У сучасному світі фінансова сфера стає більш технологічною, що значно ускладнює процес ухвалення рішень. Фінансова грамотність стає надзвичайно важливою, особливо в умовах, коли шахраї активно використовують зокрема й емоційний фактор, спонукаючи до швидких і необдуманих рішень. Тож на цьогорічних лекціях Global Money Week вчимо викривати брехню та шахрайство й усвідомлено ухвалювати рішення. Віримо, що кожна лекція — це вклад у майбутнє нашої країни», — коментує Олександр Степанов, в.о. HRD  Sense Bank.

Уже другий рік Sense Bank підтримує інформаційну кампанію Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей). У 2023 році в межах ініціативи команда банку провела 35 освітніх заходів, зокрема уроки з фінансової грамотності для дітей співробітників, вихованців дитячих будинків, школярів та дошкільнят з 10 міст України. Загалом до ініціативи долучились близько 1500 дітей з тридцяти навчальних закладів.

Нагадаємо, у лютому 2024-го Sense Bank увійшов у Топ-25 роботодавців України, відкритих для молоді до 25 років. Нагорода відзначає компанії, які роблять вагомий внесок у працевлаштування студентів та створюють для них кар'єрні можливості. Підтримка молоді — один із важливих напрямів роботи Sense Bank, який активно впроваджує проєкти з безбарʼєрності.

Розвиваємо фінансову грамотність 

Бо у цьому є сенс