preloader

Sense Bank та «НІБУЛОН» уклали договір про реструктуризацію кредитного портфелю

Sense Bank та компанія «НІБУЛОН» дійшли згоди щодо реструктуризації кредитного портфелю аграрного гіганта на суму $27,6 млн, або понад 1,14 мільярда гривень. За умовами договору термін кредиту становить 8 років, три з яких – це грейс період, який діятиме до листопада 2027 року та п’ятирічний графік погашення до вересня 2032 року.

Вероніка Агафонова, начальниця відділу по роботі з агропромисловим комплексом та харчовою промисловістю Sense Bank, коментуючи підписання угоди між установами зазначила важливість подальшої систематичної підтримки аграрного сектору економіки України.

«Для Sense Bank надзвичайно важливим є послідовна та постійна підтримка такого важливого для України сектору економіки як АПК. Компанія «НІБУЛОН» – це один з найбільших експортерів української продукції і є партнером банку близько 8 років. Завершення реструктуризації банком – це важливий крок на підтримку платоспроможності й відновлення експортного потенціалу компанії, задля розбудови стійкого майбутнього економіки України», - зазначила Вероніка Агафонова.

Віталіна Марченко, начальник відділу по роботі із банками «НІБУЛОНу» переконана у силі взаємного руху до спільної мети: «Наша програма реструктуризації з українськими банками добігає кінця. Дякуємо партнерам із Sense Bank, що доєднались до неї, підтримали, реструктурувавши кредитну заборгованість компанії. Продовжуємо працювати аби виправдати довіру партнерів і зробимо все можливе, щоб український хліб продовжував годувати людей на всіх континентах світу».

Sense Bank буде і надалі підтримувати українських аграріїв та робитиме свій вклад у розвиток аграрної та харчової промисловості, адже у цьому – є Сенс!