preloader

Sense Bank впровадив унікальну функцію інтеграції карток лояльності

Державний Sense Bank першим серед банків України впровадив унікальну функцію, яка дозволяє використовувати банківські картки як картки лояльності. Це нововведення забезпечує максимальну зручність та економію часу для клієнтів, оскільки тепер можна одразу накопичувати бонуси та користуватися спеціальними пропозиціями, оплачуючи покупки лише однією карткою.

Нова функція вже працює для клієнтів Sense Bank у мережі магазинів Фокстрот, яка стала першим партнером у рамках цього проєкту. У подальшому планується збільшення кількості партнерів та розширення функціоналу.

"Це дійсно унікальна послуга для нашого ринку. Інтеграція картки лояльності у Sense SuperApp дозволить в подальшому автоматично отримувати бонуси після кожної покупки в мережі Фокстрот, що значно зекономить час клієнта і зробить візит до магазину більш зручним", - коментує Олександр Поддєрьогін, начальник Управління транзакційних продуктів Sense Bank.

Інтеграцію впроваджено завдяки цифровій платформі Deeployalty, яка дозволяє використовувати банківські картки як картки лояльності та додавати їх до свого мобільного пристрою використовуючи мобільний застосунок банку.

“Наше партнерство з Sense Bank та Foxtrot — важливий крок у напрямку покращення клієнтського досвіду та ще один крок до збереження екології. Це справжній прорив у сфері лояльності, який робить покупки ще більш вигідними та приємними," — додає Максим Попов, засновник та технічний директор Deeployalty

Для отримання картки Фокстрот, клієнту Сенс Банку необхідно перейти в мобільний застосунок Sense SuperApp та в розділі «Програми лояльності» додати картку лояльності партнера.

В подальшому при розрахунку банківською карткою в мережі Фокстрот, виконується автоматичне донарахування бонусів від партнера. Банківська картка стає – карткою лояльності партнера.

"Ми у Фокстрот завжди виступаємо за інновації і впровадження рішень, які спрощують користувацький досвід. Інтеграція нашої програми лояльності з Sense Bank дає можливість клієнтам накопичувати бонуси за покупки і відстежувати баланс. Це зручно, бо все в одному місці — застосунку Sense Bank", — зазначає Олег Нікольський, маркетинг директор Фокстрот.

Якщо немає картки лояльності партнера:

1. Завантажте або перейдіть до мобільного застосунку Sense SuperApp.

2. У Sense SuperApp перейдіть у розділ (продукти - програми лояльності - дисконтні картки).

3. У переліку партнерів оберіть необхідного та активуйте картку

4. Картка буде додана до вашого профілю в додатку Sense Bank — Sense SuperApp.

Якщо у вас вже є картка лояльності Фокстрот, то переходьте до мобільного застосунку Банку до розділу (продукти - програми лояльності - дисконтні картки) та активуйте. Ваша картка лояльності автоматично з’явиться у застосунку.

Це нововведення робить процес накопичення бонусів та користування програмами лояльності значно зручнішим для клієнтів Sense Bank та мережі магазинів Фокстрот.


Про Deeployalty

Deeployalty - цифрова платформа, яка допомагає рітейлу й банкам в залученні та монетизації клієнтської бази за рахунок відмови від чеків та пластикових карт лояльності. Ми є офіційним партнером платіжної системи Visa (Visa Eligible Partner).

Щомісяця, ми доставляємо 50-60 мільйонів цифрових чеків нашим клієнтам: KFC, Glovo, Sense Bank, EVA, Фокстрот та іншим лідерам в сегменті банків та рітейлу.

Про Foxtrot

Фокстрот – один з найбільших омніканальних продавців побутової техніки і електроніки в Україні. Усього мережа налічує 124 працюючі магазини у 67 містах, у тому числі у прифронтових Херсоні, Краматорську, Слов’янську і Покровську, онлайн-майданчик Foxtrot.ua і мобільний додаток.