preloader

Sense Bank взяв участь у TechFin Expert Summit 2024

Sense Bank долучився до конференції TechFin Expert Summit 2024, яка відбулась 25 липня у Києві. Захід обʼєднав експертів галузі для обговорення актуальних питань щодо кібербезпеки, AI й платіжних рішень. 

Однією з ключових подій конференції стала панельна дискусія “Платіжні рішення та е-commerce: як покращити клієнтський досвід”, в якій взяла участь Інна Тютюн, членкиня Правління, директорка блоків IT, роздрібного бізнесу та диджиталізації Сенс Банку.

Спікери проговорили основні тренди у сфері е-commerce та виклики, які постали перед гравцями ринку. Зокрема пані Тютюн зазначила, що наразі для Сенс Банку важливо нарощувати обсяги інтернет-еквайрингу. 

“Ми дивимося у бік збільшення обсягів інтернет-еквайрингу та підключення значної кількості продавців — як маленьких, так і великих бізнесів. Крім того, у цій сфері досі багато неоцифрованих послуг, які потрібно диджиталізувати. Тому ми як банк активно працюємо у цьому напрямі, щоб зробити сервіс зручним і доступним для наших клієнтів”.

Також Інна Тютюн підкреслила, що всі учасники ринку мають обʼєднати зусилля, щоб процес підключення e-commerce для продавців став більш зрозумілим. Адже завдяки спрощеній процедурі сектор буде розвиватися. 

01 01

Під час дискусії спікери також поділилися думками щодо рішень, які допоможуть українському фінансовому ринку розвиватися активніше.

“Найближчим часом справжньою революцією стануть миттєві платежі, над впровадженням яких працює Нацбанк, — прокоментувала Інна Тютюн. — Загалом український ринок цікавий для закордонних компаній. Тому вже зараз потрібно розуміти, що після нашої Перемоги до нас зайдуть іноземні гравці, включно з платіжними системами, які можуть запропонувати зовсім неочікувані рішення, до яких нам потрібно буде адаптуватися”. 

Sense Bank був радий долучитися до продуктивного діалогу з партнерами! Є Сенс створювати нові диджитал-проєкти, щоб покращувати сервіс для клієнтів!