preloader

Sense Bank взяв участь у Ukrainian Credit Conference 2024

Sense Bank долучився до головної події року у сфері кредитування — Ukrainian Credit Conference, де лідери ринку обговорили стан і тенденції банківської системи.

Під час дискусії «Роздрібне кредитування: стан та перспективи» представники найбільших українських банків розповіли, як сьогодні виглядає портрет роздрібного позичальника, які умови кредитних програм актуальні та як в Україні працює ринок іпотечного кредитування. До обговорення приєдналася членкиня Правління Sense Bank Інна Тютюн.

«Наш основний продукт — це кредитна картка, водночас Сенс Банк  стрімко нарощує кредитування готівкою, — підкреслила пані Тютюн. — Ми спостерігаємо, що клієнт поступово змінює поведінку. Так, у звʼязку з воєнним станом та вимушеною міграцією все більше користувачів переходять в онлайн. Саме тому ми з партнерами активно працюємо над тим, щоб усі послуги банку, зокрема “Легка розстрочка”, були більш зручними і доступними завдяки диджитал-каналам».

Крім того, Інна Тютюн зазначила, що команда банку вбачає великий потенціал в іпотеці. Sense Bank приєднався до державної програми «єОселя» наприкінці 2023 року, але набирає оберти і готовий збільшувати кредитний портфель.

01 01

Ще однією темою обговорення стало кредитування енергообладнання для населення. «Українці вже зараз задумуються над тим, в якому стані буде енергосистема взимку і як підготувати себе до похолодання. Особливо актуально все, що стосується кредитування альтернативних джерел енергії. Попит на ці програми величезний і він буде рости. Наприклад, ми в Сенс Банку вже запропонували клієнтам кредити на сонячні батареї, генератори та інше обладнання», — розповіла представниця банку.

01 01

Наостанок Інна Тютюн поділилася планами щодо нової послуги, яка незабаром зʼявиться в Sense Bank для родин: “Ми розвиваємо диджитал-інклюзію. Також наразі розробляємо “сімейний пакет”, і найближчим часом презентуємо його ринку. Він і про інклюзію, і про інший підхід до обслуговування клієнта”.

Створюємо потрібні, зручні кредитні продукти для клієнтів, бо у цьому є Сенс!