preloader

Студенти Полтавської політехніки проходитимуть практику в Sense Bank

Sense Bank та Національний Університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» підписали меморандум про науково-технічну та дослідницьку співпрацю. Цей крок – логічне продовження партнерських відносин Sense Bank із найбільшим вишем Полтавщини.

Вже понад рік працівники Sense Bank проводять для студентів Полтавської політехніки заняття із фінансової грамотності, що проводилися у стінах відділень Банку. Підписання меморандуму дозволить суттєво поглибити цей напрям, впевнена Наталія Боркова, що очолює напрям роздрібного бізнесу Sense Bank у Слобожанському регіоні.

Один з ключових напрямів співпраці в межах меморандуму – залучення студентів Полтавської політехніки до проходження практики у відділеннях Sense Bank Слобожанщини. Кращі з них згодом можуть стати частиною команди Sense Bank.

Крім того, фахівці Банку братимуть більш активну участь в освітніх ініціативах вишу: у якості викладачів, експертів на практичних конференціях тощо.

«Це лише найперші плани та задачі, які ми ставимо для себе в межах підписаного меморандуму. Насправді його рамки набагато ширші, тож сподіваюся, що незабаром ми зможемо розповісти про більш масштабні освітні проєкти, реалізовані у співпраці з Полтавською політехнікою», – резюмувала Наталія Боркова.