preloader

Зарплатний проєкт Sense Bank набирає обертів: з початку року майже 52 тисячі нових клієнтів

З початку 2024 року близько 52 тисяч українців стали активними користувачами Sense Bank, приєднавшись до його зарплатно-карткового проєкту.

Нові клієнти відкривали зарплатні картки як самостійно, так і в рамках зарплатних проєктів своїх роботодавців. До слова, 630 юридичних осіб розпочали співпрацю з Сенс Банком у цьому напрямі лише за останні пів року.

Найбільше нових партнерів представлено у Києві та області. На другому місці — Слобожанський регіон (Харківська, Полтавська, Сумська області). Також значно зросла кількість власників зарплатної картки банку на заході України.

За словами Антона Гонтаренка, директора Департаменту розвитку зарплатних проєктів Сенс Банку, українці зіштовхуються з багатьма викликами, повʼязаними з війною, вимушеною міграцією, відключенням світла, тому стабільність і доступність сервісів, особливо у сфері фінансів, — те, що сьогодні найбільше цінують клієнти банків.

«Ми розуміємо потреби клієнтів — як фізосіб, так і компаній, тому працюємо над тим, щоб навіть у часи найбільшої невизначеності, вони отримували стабільний, зручний сервіс, водночас мали вигідні умови обслуговування, — коментує Антон Гонтаренко.Ми постійно розвиваємо програму лояльності, додаючи нові акції та пропозиції, а наприкінці 2023 року запустили унікальну послугу — диджитал-оформлення зарплатного проєкту».

Диджитал-оформлення зарплатної картки від Sense Bank — єдина подібна послуга на ринку України. Вона дозволяє відкривати картку, на яку нараховуватиметься заробітна плата, дистанційно через QR-код або гіперпосилання.

Так само роботодавці мають можливість замовити зарплатний проєкт від Сенс Банку повністю онлайн. Отримавши спеціальний QR-код, компанія розсилає його співробітникам, а вони можуть самостійно оформити собі зарплатні цифрові картки Sense Bank.

 Є сенс розвиватися та збільшувати свої можливості разом із Сенс!